OVERIG NIEUWS

Bobby Biemans is back

Op de eerste dag van de Super Ranking IV werd na de overwinning op Abdil Loubane duidelijk dat het spelplezier bij Bobby Biemand weer terug gekomen was.De eerste kwalificatie avond van Super Ranking IV werd door Bobby Biemans
aangegrepen om een boodschap uit te dragen; spelplezier werkt beter dan agressie. Met de opkomst van ca 20 spelers kon worden gesproken van een goede bezetting en een sterk deelnemersveld mocht zich deze avond dan ook uitleven in de Oranjebar.


Was dit weer een avond voor de favorieten zoals Hermie van Orsouw, Nico Thissen, Andre Steenbakkers, Bobby Biemans of Dennis Klamer? Of zou een van de outsiders zoals Erik Dortmans, “Buurman” Erik van Engeland, Abdil Loubane of Paul Tesser de dagzege mee naar huis nemen?
Na de groepsfase bleven Andre Steenbakkers, Nico Thissen, Hermie van Orsouw, Abdil Loubane, Paul Tesser, Bobby Biemans, Dennis Klamer en een nieuw gezicht, Wilchrad van Melis bij de laatste 8 om te bepalen wie de finale zou spelen.
Een opmerkelijk ontspannen Bobby Biemans was de eerste die zich voor de finale melde. Hij werd gevolgd door Abdil Loubane die opnieuw een goede dag had waardoor hij een gevaarlijke tegenstander voor Bobby werd. In een goede finale bleek Abdil toch nog wat ervaring te missen en hiervan werd handig gebruik gemaakt door de gelouterde Biemans die de partij eenvoudig naar zich toe trok. Door zijn zege gaat Bobby Biemans aan de leiding in de tussenstand waar de eerste 16 spelers zich na twaalf weken plaatsen voor opnieuw een finaledag.
Uitslag van dag 1;

1. Bobby Biemans 2. Abdil Loubane 3. Hermie vanOrsouw en 4 Nico Thissen.
De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 03 juli 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands