FINDER MASTERS

BMW i3 als super bonus voor eerste 9-darter tijdens Finder Darts Masters 2016

De organisatie van de Finder Darts Masters heeft hybridespecialist Renses Alkmaar voor de derde keer bereid gevonden garant te staan voor de super bonus voor de eerste 9-darter die tijdens Finder Darts Masters 2016 wordt gegooid. Dit jaar is de superprijs voor een 9-darter een BMW i3, een volledig elektrische auto met een nieuwwaarde van  € 44.000,00. Gedurende het toernooi kunt u deze prachtige auto in de zaal tijdens de Finder Darts Masters bewonderen.

Renses Alkmaar timmert al 73 jaar aan de weg. Het familiebedrijf onder leiding van vader en zoon Renses is niet alleen dealer van Subaru, maar ook RDW erkend onafhankelijk Importeur, automakelaar, ANWB-pechhulppartner, Vakgarage en onder de noemer Renses Alkmaar hybridespecialist.

Vader Aad en zoon André Renses ontwikkelen steeds weer nieuwe ideeën. Daarbij staat de beste deal voor de klant altijd voorop. Altijd actief om de juiste auto van elk merk en elke type te leveren tegen de beste condities. De PHEV’s  (hybrides), bijvoorbeeld, zijn in Nederland nog nauwelijks te krijgen en soms zelfs uitverkocht. Renses Alkmaar kan echter onverkort aan de vraag voldoen, want heeft tijdig geanticipeerd op de ontwikkelingen, de trends gevolgd en groot ingekocht.

De levering van de auto naar keuze geschiedt zo snel mogelijk, vakkundig en met een glimlach. Het gevoel te worden opgenomen in de familie spreekt steeds meer mensen aan. Zo komen bedrijven en toekomstige rijders van bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander PHEV uit het hele land naar de hybridespecialist in Alkmaar om te profiteren van de vele voordelen. Want Renses Alkmaar is de goedkoopste in heel Nederland. Renses Alkmaar beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle PHEV’s en overige modellen, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud. Voor meer informatie over Renses Alkmaar kunt u terecht op www.renses-online.nl
Renses Alkmaar is verheugd ook dit jaar weer de sponsor van de Finder Darts Masters te zijn en hoopt onder het motto “driemaal is scheepsrecht” dat de 9-darter dit jaar gegooid wordt. Een mooiere affiche voor het toernooi en voor Renses Alkmaar kun je niet bedenken.

De kaartverkoop voor de Finder Darts Masters 2016 is inmiddels in volle gang. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts, hotelboekingen en het toernooi kunt u vinden op: www.findermasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands