OVERIG NIEUWS

Benito van de Pas wint finale 4de Oranjebar Super Ranking

De finaledag van de 4e editie van de Oranjebar Super Ranking eindigde gisteren met een prachtige affiche. Twee grote Nederlandse dartstalenten namen het tegen elkaar op voor de titel en de hoofdprijs van € 200,= cash. 16 deelnemers, voornamelijk toppers uit het circuit, zoals Braulio Roncero, Davy van de Zande, Benito van de Pas, Bobby Biemans, Gino Vos en Theo Bekkers hadden zich voor deze finaledag weten te plaatsen.

Outsiders als Andre Steenbakker Dennis Klamer en Nico Thissen moesten met de overige geplaatsten voor deze finale dag hun huid duur verkopen waardoor het de gehele avond spectaculaire matches op het scherpst van de snede werden gespeeld.

Gino Vos, Braulio Roncero, Benito van de Pas en verassend Dennis Klamer bereikten uiteindelijk de halve finale waaruit Gino en Beniot als finalisten naar voren kwamen. Leuk toeval bij deze finale was het feit dat Gino als aankomend talent speelt onder de vlag bij de PDC en Benito zich in het WDF/BDO circuit tot de hedendaagse top behoord. 

Deze avond ging de zege naar de WDF/BDO vertegenwoordiger Benito van de Pas, die in een zwaar bevochten finale liet zien dat hij werkelijk tot de wereldtop behoort.

Uitslag van finale:

 1. Benito van de Pas 2. Gino Vos 3. Braulio Roncero en 4. Dennis Klamer.

Tevens werd deze avond voor de eerste keer de prijs voor de winnaar van de totaal ranking ter waarde van € 100,= uitgekeerd, deze ging naar Hermie van Orsouw.

Dinsdag 25 september aanstaande zal de Oranjebar Super Ranking V van start gaan met de eerste kwalificatiedag in een reeks van twaalf. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands