OVERIG NIEUWS

Benito van de Pas maatje te groot voor Braulio Roncero

Ingezonden bericht:

Was het maandag al een drukte van belang in de Oranjebar vanwege  de Peelland Challenger 2012 voor de CLOD en
Groep A wedstrijden voor de 3e ronde van de TPC, dinsdagavond stond alweer dag 3 van de Super Ranking op het programma in Mariahout. Vandaag konden er zelfs twee dames worden begroet in het deelnemersveld. Wederom werd begonnen met een poule systeem en de eerste wedstrijd van de avond zorgde direct voor de nodige sensatie; Braulio Roncero moest na een 2-0 voorsprong zijn eerdere erkennen in een ontketende Anneke Kuijten.

Ook in de andere poules werden onverwachte overwinningen geboekt waarna bij de laatste 8 overgebleven spelers achtereenvolgens Andre Steenbakker, Peter van den Broek, Anneke Kuijten en Eric Barten het veld moesten ruimen.
Vervolgens konden de overgebleven Benito van de Pas, Nico Thissen, Braulio Roncero (hij is net onkruid) en Theo Bekkers bepalen wie de finalezouden spelen. 

De sterkste bleken Braulio en Benito, beiden uitkomend voor de Oranjebar Lions en SLN Oranjebar 1, die elkaar in de finale niets toegaven. Het was deze keer Benito die met de dagzege naar huis kon keren.

Uitslag van dag 3; 1. Benito van de Pas, 2. Braulio Roncero 3 en 4 Nico Thissen en Theo Bekkers.
De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 10 april 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands