PDC

Austrian Darts Open met Raymond en Michael – Barney doorstaat “Spaanse orkaan”

oostenrijk_pdc_MIKErAYM_01Na de middagsessie met enkele toch wel verrassende uitslagen komen vanavond een aantal Nederlanders in actie, waaronder Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Als we nog even terugblikken naar vanmiddag valt de 4-6 nederlaag van Paul Nicholson op. Nicholson verloor van Nigel Heydon iets waar toch geen rekening mee gehouden is. Ook de winst van Kevin McDine op Justin Pipe mag je onder de categorie verrassingen scharen en als laatste Kim Huybrechts die met 4-6 verloor van Joe Cullen was opmerkelijk de middag. Voor Vincent van der Voort staat vanavond een zware taak te wachten. Vincent moet het opnemen tegen Robert Thornton en het zal allemaal moeten lopen voor “Vinnie’ wil hij een goede kans maken. Raymond treft de Spanjaard Antonio Alcinas  en Michael van Gerwen mag zijn krachten beproeven op Alan Tabern.

Ook vanavond weer twee podia. Alleen de indeling is ten opzichte van vanmiddag gewijzigd, nu op elk podium 8 wedstrijden in plaats van 10 en 6 . Hieronder het overzicht van de partijen en gedurende de avond de uitslagen.

 

PODIUM 1        
Pos  Player   Player score  
1 Gary Anderson John Bowles 6 3
2 Mark Walsh Christian Kallinger 6 3
3 Robert Thornton Vincent van der Voort 6 5
4 Andy Smith Mensur Suljovic 6 1
5 Jelle Klaasen Steve Hine  6 5
6 Michael van Gerwen Alan Tabern 6 1
7 James Wade Ronny Huybrechts 6 5
8 Raymond van Barneveld Antonio Alcinas  (**)  6 5
PODIUM 2        
Pos  Player Player score  
1 Wayne Jones Campbell Jackson 6 4
2 Brendan Dolan Joe Murnan 6 3
3 Erwin Freidl Steve Beaton  4 6
4 Colin Osborne Steve West  3 6
5 Arron Monk Tomas Seyler 2 6
6 Leon de Geus Jim Walker  1 6
7 Stuart Kellett Darren Webster 6 4
8 Jamie Caven Bernd Roith 6 2

 

(**) Met 5-2 achterstaan en de partij met 6-5 winnen. Met vijf gemiste matchdarts van Antonio Alcinas. Ongelooflijk maar waar gebeurd  Raymond door naar de laatste 32

error: © Prodarts Europe - the Netherlands