WDF/BDO

Anca Zijlstra weet niet te winnen van Lorraine Winstanley

Anca Zijlstra is er niet in geslaagd de kwartfinales te bereiken van Lakeside 2017. Zijlstra was niet opgewassen tegen Lorraine Winstanley het werd 2-0 (3-0,3-0) in sets voor Winstanley. Anca Zijlstra kwam geen enkel moment in haar vertrouwde spel wat we van haar gewend zijn.

het is Winstanley die de openings leg van de wedstrijd wint, beide dames lijken nog erg gespannen in het begin van de wedstrijd. Winstanley weet ook de 2e leg te pakken door 58 uit te gooien via dubbel 20.  Lorraine Winstanley weet ook leg 3 te pakken en pakt de eerste set met 3-0.

In de 2e set is het Lorraine die zeer sterk begint met 140,100,100,100 mede door deze scores pakt ze de 1e leg in de 2e set. Met een 19 darts finish pakt Winstanley ook de 2e leg en zo leek het een zeer vervelende avond te worden voor Zijlstra, zeker wanneer Lorraine Winstanley ook nog de 3e en beslissende leg pakt en daarmee de wedstrijd naar zich toe trekt met 2-0 in sets.

Ook Paul Hogan heeft zich weten te plaatsen voor de 2e ronde van The Lakeside 2017. Hij wist Marin Philips met 3-2 opzij te zetten. Hogan kwam snel op een 2-0 voorsprong in sets, maar moest toch toezien hoe de oude geslepen vos Philips  zich op mentaliteit en veerkracht zeer knap terug wist te vechten in de wedstrijd door een 0-2 achterstand ongedaan te maken door de volgende 2 sets oprij te winnen en zo terug op een 2-2 kwam. Maar Philips kon toch niet voorkomen dat Paul Hogan de 5e set wist te winnen met 3-1 in legs en zich zo plaatst voor de 2e ronde waarin Hogan zal moeten uitkomen tegen de grote favoriet voor de eindzege Glen Durrant.

 

Maandagmiddag   9-jan    
Pos  Player   Player  score
1 David Cameron (Can) Jimmy Hendriks (Ned) 3 2
2 Craig Caldwell (Nw Zd) Dennis Harbour (Eng) 1 3
3 Dean Reynolds (Wal) Pip Blackwell (Eng) 2 3
Maandagavond   9-jan    
Pos  Player   Player  score
1 Martin Phillips (Wal) Paul Hogan (Eng)  2  3
2 Lorraine Winstanley (Eng) Anca Zijlstra (Ned)  2  0
3 Geert De Vos (Bel) Raymond Smith (Aus)
4 Brian Dawson (Eng) Jeff Smith (Can)
error: © Prodarts Europe - the Netherlands