PRODARTS EUROPE

Aanmelden voor 5de Road to the Winmau

Aanstaande zondag 28 februari de 5de Road to the Winmau ranking. De Prodarts Europe Road to the Winmau ranking biedt aankomend darttalent zich te plaatsen voor deelname aan de Winmau World Masters in Engeland. Een major darts event waaraan de beste darters van de wereld  deelnemen. Plaatst men zich voor deelname aan de Winmau en is de speler of speelster niet geplaatst voor het Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green dan krijgt deze speler en speelsters  ook nog eens een kans zich hiervoor te plaatsen via het Lakeside World Pro play off toernooi. 

Iedereen die gerechtigd is deel te nemen aan de Lakeside, Winmau en Finder Darts Masters kan meedoen om het startbewijs voor de Winmau te winnen. Spelers die niet aan deze criteria voldoen kunnen wel meespelen maar hebben geen recht op dit ticket.

Wil je nog kans maken je te plaatsen voor de finaledag dan mag je vanaf nu geen toernooi meer missen omdat alleen spelers en speelsters die minimaal 3 keer een Road to the Winmau ranking hebben gegooid en zich binnen de de cut off line bevinden plaatsen zich voor de finaledag

Minimale leeftijd 18 jaar en het inschrijfgeld bedraagt € 10,= per persoon per toernooi. Bij voorinschrijving is het inschrijfgeld slechts € 8,00 per persoon.

LET OP VOORINSCHRIJVEN KAN ALLEEN VIA DE EMAIL.  Het email adres is redactie@prodarts-europe.com. Je hoeft niet vooruit te betalen dat mag aan de zaal.

Voorinschrijven kan tot en met zaterdag 19 december 14:00 uur. Later ontvangen berichten worden niet meer in behandeling genomen

Het  toernooi begint om 13:00 uur en inschrijven aan de zaal kan tot en met 12:45 uur Ook dien je bij voorinschrijving je uiterlijk tot 12:45 uur bij de wedstrijdtafel te melden

Tot 40 deelnemers wordt er in poules gespeeld. Dames spelen bij minimaal 8 deelneemsters in een eigen toernooi. Bij minder dan 8 deelneemsters worden de dames  bij de heren ingedeeld.

In totaal zijn er 8 toernooien en een finaledag en iedere deelnemer ontvangt per toernooi waar hij of zij aan mee doet al 3 startpunten.  Prijzengeld per toernooi is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Locatie:

Café Zaal FF naar Steef

Dorpstraat 1 Hummelo

website: www.ffnaarsteef.nl

Alle informatie over over de Road to the Winmau ranking, de voorwaarden , de overige toernooien etc lees je hier

error: © Prodarts Europe - the Netherlands