WDF/BDO

Winmau World Masters laatste 32 – O’Shea bereikt laatste 16

Na de laatste match die we hebben gepubliceerd is er het nodige gebeurd in Hull. Ross Montgomery, the Boss, heeft zijn handen vol gehad om landgenoot Ross Montgomery de baas te blijven. Dat lukte pas in de laatste set en won zo met 3-2 van een Barilli die zijn oude vorm weer terg lijkt te hebben. Daarna kwam Jan Dekker in actie tegen Welshman Jim Williams. Williams heeft dit weekeinde vleugels en als hij dit zo vol houd zit er misschien dit jaar een sensatie in.  Want de Engelsman klopte Jan met 3-1 een domper voor de man uit Klijndijk. Ook terug van weggeweest Phil Nixon.

De verrassende Lakeside runner up van 2007 verdween lang uit beeld maar met een plek bij de laatste 16 door een overwinning op Robbie Green is er weer licht aan de horizon voor Nixon. Wesley Harms onderstreepte in zijn partij tegen Wesley Harms nog even zijn vorm door met 3-0 te winnen en zo zijn we voorlopig weer bijgewerkt. Nu op het podium Steve Douglas tegen John Walton. Walton staat 1-2 voor, hoe zal dit aflopen? En niet te vergeten Gary Robson wint met 3-0 van een ander opkomen talent in Engeland, Glen Durrant.

Harde werkelijkheid voor Alan Norris die met 3-0 wordt geklopt door Lakeside debutant James Wilson uit Engeland

Een dag vol verrassingen, zijn het niet de wildcards voor de Zuiderduin Masters die in Hull worden uitgedeeld dan zijn het wel de sensationele uitschakelingen zoals die zojuis van Scott Waites die met 3-0 om de oren krijgt van zijn landgenoot Paul Brown.

Begin je zo goed, kom je de eerste en derde set voor ( 0-1 en 1-2) krijg je in de vijfde en beslissende set een nekschot van the Bullit, Stephen Bunting. Rick Hofstra was er dichtbij, maar moest helaas zijn meerdere erkennen in de als nummer 1 geplaatste Stephen Bunting.

Gisteren nog geheel onverwacht als qualifier door voor Lakeside, vandaag een nog grotere sensatie van de Noor Rohit David die in vier sets niemand minder dan Wolfie Martin Adams naar huis stuurt. Adams met 28.59 gemiddeld delft het onderspit  tegen Rohit die slechts 26.27  produceerde.

Na de uitschakeling van Martin Adams werd in de volgende partij door de Zwitser Thomas Junghans er nog een opmerkelijke prestatie neergezet. De Zwitser speelde tegen Richie George die op een dergelijke podium debuteerde en deze plankenkoorts toch in zijn bagage meenam met als gevolg dat de Zwister met 3-1 won en de volgende ronde heeft bereikt.

Tony O’Shea heeft de laatste 16 van de Winmau World Masters bereikt. Toch had hij eeb goede tegenstander aan de jonge David Pallett die de derde set wist te pakken. Jammer genoeg voor David gingen niet alle darts zoals hij wilde en dat koste hem de partij.

Hieronder het toernooi overzicht heren:

   Laatste 32        
Tijd   Player   Player score  
  Stephen Bunting  – Eng RICK HOFSTRA  2  3
  BENITO VAN DE PAS Garry Thompson – Eng 3 2
  JAN DEKKER  Jim Williams – Wales 1 3
  Tony O’Shea  – Eng Dave Pallett  3  1
  Robbie Green – Eng Phil Nixon – Eng 1 3
  Geert De Vos – Belg Sam Head – Eng 1 3
  Martin Atkins – Eng Dave Prins – Eng 2 3
  WESLEY HARMS (5) JEFFREY DE GRAAF 3 0
  Martin Adams  – Eng Rohit Davis  – Noorw  1  3
  Richie George –  Eng Thomas Junghans – Zwits  1  3
  Gary Robson – Eng Glen Durrant 3 0
  Ross Montgomery – Schot Mark Barilli – Schot 3 2
  Scott Waites – Eng Paul Brown – Eng  0  3
  Steve Douglas – Eng John Walton – Eng  1  3
  Scott Mitchell – Eng Andy Boulton – Eng 3 1
  Alan Norris – Eng James Wilson – Eng  0  3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands