PDC

Unibet Masters: Anderson doet zijn bijnaam eer aan en vliegt over Barney heen.

Gary Anderson heeft weer van zich laten spreken, The Flying Scotsman deed zijn naam eer aan want in de wedstrijd tegen Raymond van Barneveld vliegt hij werkelijk over Barney heen. Anderson weet zich via een 10-6 te plaatsen voor de halve finale`s van de Masters.

Anderson als een razende uit de startblokken
Gary Anderson de finalist van het afgelopen WK gaat in de wedstrijd tegen Raymond van Barneveld als een razende van start. Barney gaat de 1e pauze in met een 1-4 achterstand tegen Anderson. The Flying Scotsman noteerde een avarage over de eerste 5e lag van 110.29, terwijl Barney helemaal niet slecht speelt want hij noteert een avarage van 103.55 ondanks dit sterke gemiddelde komt hij er gewoon weg niet aan te pas.

Anderson vliegt als een ware Flying Scotsman
Gary komt op een zeer comfortabele voorsprong hij vliegt werkelijk over Barney heen en zet de stand voor de 2e pauze op 7-3. Anderson weet zelfs een gemiddelde te gooien van 112,65 en een Checkout percentage van 58.33 %. wat doet Raymond dan zou je je afvragen! nou eigenlijk niet veel verkeerd ook hij gooit gewoon een puike partij maar moet gewoon toe zien hoe Anderson van hem wegloopt.

Barney blijft vechten maar red het niet
Onze landgenoot blijft vechten in deze partij en pakt na de 2e pauze zowaar 2 legs oprij en komt terug naar 5-7. Maar Anderson neemt daarna weer de overhand en pakt vervolgens ook 2 legs oprij en is daarmee nog 1 leg verwijderd van een halve finale plek. Barney wist nog wel de 15e leg te pakken maar daarna was het toch echt gedaan voor de Hagenees, Gary pakt zijn 10e leg en zo ook de winst in deze wedstrijd. Anderson zien we later vandaag terug tegen Phil Taylor.

 Laatste 16 Unibet Masters 2017
Pos  Player Player    score
1 Michael van Gerwen Simon Whitlock 10 6
2 Mensur Suljovic Jelle Klaasen 10 4
3 James Wade Robert Thornton 9 10
4 Adrian Lewis Kim Huybrechts 10 6
5 Gary Anderson Benito van de Pas 10 3
6 Dave Chisnall Raymond van Barneveld 5 10
7 Phil Taylor Michael Smith 10 6
8 Peter Wright  Ian White 10 5
 Laatste 8
Pos  Player Player    score
1 Michael van Gerwen Mensur Suljovic
2 Robert Thornton Adrian Lewis
3 Gary Anderson Raymond van Barneveld 10 6
4 Phil Taylor Peter Wright 10 5
 Halve finale
Pos  Player Player    score
1
2 Gary Anderson Phil Taylor
 Finale
Pos  Player Player    score
1

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands