OVERIG NIEUWS

Remon Hurrberink en Tokan Ata bij laatste 8 in Oranjebar

Ingezondenbericht:

Gisterenavond werd gestart met de 2e ronde van de Oranjebar Top Players Competitie. Met enige vertraging door een afgeknapte kraan en een afgesloten A50 kon toch het hele programma van deze avond worden gespeeld. Met 35+ maximale scores en 20+ hoge finishes werd gestreden om een plaats bij de laatste 8. Grote winnaars aan het eind van de avond waren Remon Hurrebrink en Tokan Ata die zichop nu al verzekerd hebben van een plaats in de volgende ronde ten koste van Danny Schellekens en Hermie van Orsouw.

Met name voor Hermie was het zuur omdat hij twee keer bij een tussenstand van 2-2 in sets en 2-2 in legs, in de beslissende leg vergat de winnende dubbel te gooien en 2x werd afgestraft en zo werd uitgeschakeld. De derde speler die weet dat het toernooi in deze ronde voor hem eindigt is Abdil Loubane die ondanks uitstekend spel net te kort kwam tegen Michel van de Horst en Nico Thissen.

Darten is volksvermaak en dat was gisteren zeker het geval dus kijken we reikhalzend uit naar de volgende speeldag op 06 februari aanstaande wanneer er 9 partijen tussen TOP spelers gepland staan.

Op de foto (c) Prodarts Europe; Remon Hurrebrink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands