JEUGDCORNER

PDC WK jeugd kwalificatietoernooi

Op 4 november wordt in Crawley Engeland het Unicorn World Youth Championship gespeeld. Die dag gaan de laatste 64 internationale jeugd dartsspelers van start om de finale plaats  te halen. Later mogen deze twee finalisten op het grote podium van het Alaxandra Palace in Londen spelen voor dit titel van dit jeugd wereldkampioenschap.

 De meeste kwalificatie toernooien hiervoor worden in Engeland gehouden, maar dankzij de inzet van enkele mensen is het gelukt om ook een dergelijk kwalificatietoernooi in Nederland te houden.

Er is dus een mogelijkheid om je te plaatsen voor dit jeugd WK door te deel te nemen aan dit kwalificatietoernooi. Dit toernooi wordt gehouden in café zaal d’n Beer in Rosmalen en wel op 29 oktober aanstaande.

Ben jij geboren tussen 4 januari 1989 en 3 januari 1997 en ben je in het bezit van een Nederlands paspoort dan kun jij je aanmelden voor dit toernooi.

De kosten zijn € 25,= per persoon en mocht je winnen dan ontvang je een startbewijs omdat je geplaatst bemt bij de laatste 64 van het Unicorn World Yout Championship. Wordt je vlucht van en naar Crawley Engeland betaald plus de kosten voor de hotelovernachting(en) zolang je in het toernooi zit.

Inschrijven doe je door een mail te sturen aan info@sterkdarts.nl  of info@dnbeer.nl – Het inschrijfgeld moet je op de dag zelf betalen.

Kijk voor meer informatie op http://www.sterkdarts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands