PRODARTS EUROPE

Opnieuw succes voor Danny Blom

Ook de tweede Prodarts Europe Road to the Winmau ranking is gewonnen door Danny Blom uit Haaksbergen. Dit keer won Danny, wel met de hakken over de sloot, de spannende finale van Doetinchemmer, Elrico Lenting. Er was een 11de en beslissende leg nodig omdat de heren na 10 gespeelde legs gelijk stonden. Met de hete adem van Elrico in de nek kon Danny toch de rust bewaren en als eerste de dubbel te vinden. Zijn tweede overwinning op rij, enkele weken geleden won hij nog de finale van Luuk Boeijink.

Ondanks de concurrentie van diverse grote toernooien in het land toch weer een redelijke opkomst waaronder heel veel talent en, ook aardig om te noemen diverse nationaliteiten zodat de de Road to the Winmau bijna als internationaal ranking toernooi zou betitelen. We hadden namelijk twee spelers met de Poolse nationaliteit en een Slowaakse en Duitse dame onder de deelnemers waarvan de onderstaande spelers de kwartfinale bereikten.

 Laatste 8        
Pos  Player   Player  score
1 Danny Blom Michal Gomolka 4 3
2 Willem Koops Wilco Lenderink 4 3
3 Joost Geurts Wesley van de Veen 4 3
4 Dennis Sanders Elrico Lenting 2 4
 Halve finale        
Pos  Player   Player   score
1 Danny Blom Willem Koops 5 0
2 Joost Geurts Elrico Lenting 4 5
 Finale        
Pos  Player   Player   score
1 Danny Blom Elrico Lenting 6 5

De ranking is inmiddels weer bijgewerkt en de actuele stand vind je hier

De eerstvolgende Road to the Winmau is op zondag 20 december en wordt gespeeld in café zaal FF naar Steef in Hummelo. Meer informatie over dit toernooi vind je hier

Alle voorwaarden voor deelnam aan de Prodarts Europe Road to the Winmau zijn hier na te lezen

error: © Prodarts Europe - the Netherlands