NDB

Nieuwe NDB ranking start in Vlaardingen

Lang genoeg ongeduldig staan trappelen om weer te beginnen maar zondag 6 september is het dan eindelijk weer zover; de start van het nieuwe NDB ranking seizoen met het Open Rotterdam. De Rotterdamse Darts Organisatie gaat er samen met de NDB voor zorgen dat het weer een hele leuke, gezellige en sportieve dag gaat worden. Er zal gedart gaan worden in de bekende locatie Sportcentrum Vlaardingen, waar vroeger ook de ‘Mariflex Open’ plaatsvond.

Waarom zou je eigenlijk deelnemen aan het Ranking Circuit van de NDB?

  • Omdat dit het belangrijkste en aantrekkelijkst Rankingcircuit op nationaal niveau is!
  • Omdat er maar liefst 8 verschillende toernooien zijn door het gehele land!
  • Omdat er verschillende categorieën zijn zodat iedereen kans maakt om te winnen!
  • Omdat je kans maakt op een plaats in de Nederlandse selectie!
  • Omdat je kans maakt op deelname aan de Winmau World Masters!
  • Omdat je mooie bekers kunt winnen!
  • Omdat er per Ranking een prijzenpot is van €4.000,-.

Reden genoeg dus om mee te doen!

Zoals altijd op het eerste toernooi van het NDB Rankingcircuit is er weer een legitimatiecontrole. Zorg dus dat u een geldig legitimatiebewijs bij u heeft. Dit geldt voor iedereen met uitzondering van de Heren B, de aspiranten en de meisjes onder de 14 jaar. 

Inschrijven voor de ‘Open Rotterdam’ kan ter plaatse in de locatie. De aspiranten, meisjes en junioren dienen zich voor 11:00 uur in te schrijven en dit is geheel gratis. Senioren dienen zich voor 12:30 uur in te schrijven en te kiezen voor categorie Heren A (€10,-), Heren B (€5,-) of Dames (€10,-).

Locatie:
Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9
3136 GZ
Vlaardingen

Aan het begin van dit Ranking Seizoen leggen we u graag nogmaals het verschil uit tussen categorie Heren A en Heren B. Om beter in te kunnen spelen op het niveau van verschillende darters, en het dus voor iedereen leuker te maken, zal er tijdens de NDB Rankings onderscheid worden gemaakt tussen gevorderden en amateurs.

Beide categorieën kennen een eigen prijzenverdeling en speelformat. Zo zal er in de Heren A categorie vanaf de laatste 64 best of 7 worden gespeeld en speelt de Heren B categorie in poules zolang de aantallen dit toelaten. Met uitzondering van SuperLeague spelers mag iedereen deelnemen aan de Heren B categorie!

De ranking van de Heren A categorie zal aan het einde van het seizoen bepalend zijn voor het vormen van de Nederlandse selectie. Daarnaast ontvangen de hoogst geklasseerden zoals altijd geldprijzen. De hoofdprijs bij de ranking van de Heren B zal een compleet verzorgd VIP weekend voor de Dutch Open Darts zijn!

error: © Prodarts Europe - the Netherlands