WDF/BDO

Negen perfecte darts goed voor een unieke Hyundai Veloster

Er is een nieuwe bonus toegevoegd aan de komende editie van de Zuiderduin Masters, een prijs voor de eerste negendarter die tijdens het toernooi op het podium wordt  gegooid. De organisatie heeft Autobedrijf Dirk Barten B.V. bereidt gevonden een Hyundai Veloster beschikbaar te stellen voor deze ultieme prestatie. Autobedrijf Dirk Barten B.V.  telt vier filialen, één in Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp en Heerhugowaard en heeft  50 enthousiaste medewerkers in dienst. Het bedrijf is in 1988 gestart en zal het komende jaar het 25-jarig jubileum vieren. “Dit jubileum zal groots worden gevierd en om het jubileumjaar in te luiden was het bedrijf op zoek naar een avontuur, iets bijzonders”  vertelt commercieel manager Riepke Hollander.

“Wij streven naar een langdurige relatie met onze klant, waarbij onze dienstverlening verder gaat dan alleen de auto. Bij ons autobedrijf kan men  terecht voor onder andere autoverzekeringen, mobiliteitsgarantie, onderhoudscontracten, schadeherstel, ruitservice, aircoservice. Geen standaardgarage , vandaar onze zoektocht naar een unieke presentatie mogelijkheid”.

Deze mogelijkheid werd door het autobedrijf gevonden in het beschikbaar stellen van een unieke auto voor een unieke prestatie tijdens het topdartstoernooi, de Zuiderduin Masters. Door de jaren heen heeft het jaarlijks terugkerende evenement ook in Noord-Holland naam gemaakt en mede door de live televisieregistratie bij RTV Noord-Holland is de Zuiderduin Masters het perfecte podium voor extra promotie.

“En nu maar hopen dat de negendarter ook werkelijk wordt gegooid” , vertelt de heer Hollander. “Als dit gebeurt,  is dit de beste exposure om het jubileumjaar voor ons bedrijf in te luiden”.

De Hyundai Veloster is een unieke auto,  een combinatie van een coupé en gezinswagen met een verkoopwaarde van € 27.000,00. De auto zal uiteraard tijdens de Zuiderduin Masters in de zaal te bewonderen zijn. Voor meer informatie over Hyundai zie http://www.dirkbarten.nl Voor alle informatie over het dartstoernooi kunt u terecht op http://www.zuiderduinmasters.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands