JEUGDCORNER

Nederlandse Jeugd Team Kampioenschappen met Jelle Klaasen

Op 20 november 2011 zullen de Nederlandse Jeugd Team Kampioenschappen (NJTK) plaatsvinden. Het NJTK toernooi is een gratis open toernooi voor alle jeugdige darters. Je hoeft niet persé NDB lid te zijn, ook als je gewoon graag een pijltje gooit mag je met je team inschrijven. Tijdens het toernooi zal een echte wereldtopper aanwezig zijn, namelijk Jelle Klaasen. Jelle zal gedurende de dag enkele demonstraties geven, dus als je kans wil maken eens tegen je Klaasen te darten meld je dan snel aan!

Je kunt het inschrijfformulier hier downloaden of via je eigen printer uitprinten en dan opsturen:

Per email naar:  info@ndbdarts.nl

Of per post naar de Nederlandse Darts Bond, Patrijsweg 48, 2289 EX Rijswijk. 

Heb je nog geen team, maar wil je wel graag meedoen? Dan kun je dit kenbaar maken bij de NDB via bovenstaande contactgegevens. Wij hopen zoveel mogelijk teams te mogen inschrijven. 

Spelregels: 

De dag staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Het speltype dat wordt gespeeld is vier keer singles, best of 3/501. En één teamgame, best of 1/701. Er wordt gespeeld in poules met vervolgens een winnaars en verliezersronde.  

Er wordt gespeeld in twee categorieën, namelijk aspiranten (t/m 13 jaar) en junioren (14 t/m 17 jaar). Enige voorwaarde aan deelname is dat je op 20 november nog niet ouder bent dan 17 jaar. Tevens mogen spelers die dispensatie hebben gekregen voor de NDB Ranking, LaCo of SuperLeague niet deelnemen. Juniorenteams kunnen aangevuld worden met aspiranten, andersom kan dit echter niet. 

Het is voor zowel spelers als begeleiders verboden alcohol te nuttigen deze dag. Alle deelnemers en begeleiders krijgen een consumptiebon voor een drankje en broodje. 

Vanwege het open karakter van het toernooi en het feit dat niet leden ook mee mogen doen, geldt er geen kledingvoorschrift deze dag. 

Voor vragen kun je contact opnemen met het bondskantoor via 070 3667206 of info@ndbdarts.nl    

 Locatie: 

Schulenburg

Overstek 2

Kamerik (vlakbij Woerden)

 Zaal open: 10.00 uur 

Melden begeleiding: 10.30 uur 

Aanvang: 11.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands