WDF/BDO

NDB lanceert team voor Six Nations Cup

NDB_logowebDe technische staf van de NDB heeft na uitgebreid beraad de teams bepaald voor de Winmau Six Nations Cup Darts 2013. In totaal worden zes heren en vier dames afgevaardigd naar vakantiepark de Krim op Texel, waar het evenement op 22, 23 en 24 februari gaat plaatsvinden.  Het damesteam zal bestaan uit de huidige Nederlandse kampioenen Aileen de Graaf en Karin Krappen. Daarnaast is Lakeside deelneemster Sharon Prins geselecteerd en is het team compleet met de winnares van het kwalificatietoernooi van de selectie, Floortje van Zanten. Dit betekent dat Tamara Schuur niet in actie zal komen, net als Rilana Erades en Anca Zijlstra die beiden hun herintreding hebben gemaakt binnen de Nederlandse selectie.

De dameswedstrijden worden gespeeld door drie spelers per wedstrijd, wat dus betekent dat één speler tijdens die wedstrijd reserve zal staan.

Bij de heren zijn ook beide Nederlandse kampioenen geselecteerd, Remco van Eijden en Wesley Harms. Daarnaast zal Lakeside kwartfinalist Jan Dekker opnieuw in actie komen tijdens de Winmau Six Nations Cup Darts, even als Rick Hofstra. Ook Benito van de Pas wordt, na een zeer succesvol EK in oktober, opnieuw afgevaardigd en Dennis te Kloese maakt zijn debuut in het Nederlands team! Danny Schellekens en Danny Noppert, beiden nieuw in de selectie, zullen nog even op hun debuut moeten wachten. Ook Jonny Nijs en Remon Hurrebrink komen nog niet in actie.

De herenwedstrijden worden gespeeld door vijf spelers per wedstrijd. Ook hier zal dus één speler per wedstrijd reserve staan.   De bondscoaches hebben inmiddels alle geselecteerde spelers en afvallers persoonlijk op de hoogte gebracht.
Topdarts tijdens de Winmau Six Nations Cup Darts is absoluut gegarandeerd omdat de beste spelers van de nationale teams uit Engeland, Wales, Schotland, Ierland, Noord-Ierland en Nederland in actie zullen komen! Meer informatie over de Six Nations Cup Darts is te vinden op de volgende website: http://www.ndbdarts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands