OVERIG NIEUWS

Michel van der Horst kan aan de weg blijven timmeren

mvdhorstHet grote dartstalent uit  Deventer, Michel van der Horst, begeeft zich al enkele jaren in het internationale circuit net als doelstelling de absolute wereldtop te bereiken. En niet zonder succes want de Deventenaar zette in die periode al diverse goede prestaties neer. En dat allemaal op eigen kracht en dan is een onverwachte verrassing tijdens een speelavond van de Oranjebar  een donderslag bij heldere hemel. Die avond werd Michel uitgenodigd aan tafel met Peter van den Broek en Paul Swinkels waar hij te horen kreeg  dat H&S Betonwaren en de Oranjebar hem komend seizoen zullen ondersteunen zodat hij opnieuw kan proberen zich te kwalificeren voor de Lakeside World Professional Championship.

H&S Betonwaren BV is de enige fabrikant binnen Nederland met een CE- markering op betonproducten. Het hout dat gebruikt wordt voor de verschillende hout in combinatie met betonschuttingen is onder Komo-keur geïmpregneerd wat een voorwaarde is voor de kwaliteitsnorm die de heer Swinkels hanteert. Paul Swinkels is een echte liefhebber van de dartsport en heeft eerder ook Willem Mandigers en Anneke Kuiten al een helpende hand geboden.

De Oranjebar is een prominente dartlocatie en de hiervoor uitkomende darters zijn, zowel als team en individueel, al jaren dominant in de dartswereld. Vele spelers danken hun dart carrière aan uitbater Peter van den Broek die nu dus ook Michel van der Horst gaat steunen. Dankzij de inspanningen van beide ondernemers en dartliefhebbers kan Michel zich nu verder ontwikkelen en is de financiële basis voor volgend seizoen gelegd.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands