PRODARTS EUROPE

Meld je ook aan voor de Road to the Winmau ranking

Schrijf je ook in voor de Prodarts Europe Road to the Winmau ranking. De kortste weg naar een plek op het wereldpodium!  Via de Road to the Winmau ranking kunnen spelers en speelsters die gerechtigd zijn om deel te nemen aan de Lakeside World Pro, the Winmau World Masters en Finder Darts Masters zich plaatsen voor de Road to the Winmau finale dag waar wordt gespeeld om een startbewijs voor Winmau World Masters 2017.  Win je dit startbewijs dan mag je daarnaast ook nog mee spelen in het kwalificatietoernooi voor Lakeside 2018. Minimale leeftijd is 18 jaar en het inschrijfgeld bij voorinschrijving is € 10,00 per deelname ( Er zijn in totaal 8 rankingtoernooien en de top 16 plaatst zich voor de finaledag )
Locatie waar het toernooi wordt gehouden is
Café Zaal FF naar Steef
Dorpsstraat 1 Hummelo

Voor inschrijven kan via deze Facebook melding of via redactie@prodarts-europe.com – Voorinschrijving sluit vrijdag 27 januari om 23:00 uur.

Inschrijven aan de zaal kost € 13,00 per deelname en je kan op de dag zelf inschrijven tot 13:15 uur – Voorinschrijvingen kunnen op de dag zelf aan de zaal worden betaald.

We starten om 13:30 uur

Meer informatie over de Road to the Winmau vind je hier 

We beginnen met een poule fase en aansluitend de knock out fase voor de punten en er is een verliezersronde.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands