PRODARTS EUROPE

Komende zondag start de nieuwe Road to the Winmau ranking

Een nieuw seizoen Prodarts Europe Road to the Winmau ranking. Een ranking circuit waar de winnaar en winnares van de uiteindelijke Road to the Winmau finale een startbewijs ontvangen voor deelname aan de Winmau World Masters 2017. Win je dit startbewijs en heeft de winnaar en winnares zich niet geplaatst voor het Lakeside World Professional Darts Championship 2018 dan mogen zij ook nog eens meedoen aan het play off toernooi om een startbewijs voor Lakeside 2018 te winnen. De Road to the Winmau ranking is dus de ideale kans voor talentvolle darters het wereldpodium te halen.

Dit jaar een nieuwe opzet. Maximaal op 4 locaties worden deze toernooien gehouden en per locaties mogen maximaal 16 heren en 8 dames meedoen aan de grote finale waar men speelt voor de startbewijzen.

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder mag meedoen, het is een open toernooi, maar alleen zij die gerechtigd zijn om deel te nemen aan de Winmau World Masters, Lakeside World Pro of Finder Darts Masters, met ander woorden lid zijn van een bij de WDF/BDO erkende lidorganisatie mogen meedoen aan de finale voor de startbewijzen. PDC/PDPA leden mogen dus niet meedoen op de finaledag.

Deelnamekosten bij voorinschrijving € 10,00 Inschrijven aan de zaal kost € 13,00

Vooraf inschrijven via redactie@prodarts-europe.com – inschrijven aan de zaal tot 13:15 op de dag zelf. –  Aanvang: 13:30 uur – zaal open om 12:30 uur

Adres:

Café Zaal FF naar Steef

Dorpsstraat 1 – Hummelo

Bij minimaal 8 dames is er een apart damestoernooi.

Meer informatie over de Road to the Winmau lees je hier

error: © Prodarts Europe - the Netherlands