PRODARTS EUROPE

Jeroen Geerdink wint 4de Road to the Winmau ranking

In een spannende finale over best of 11 legs tegen lokaal darttalent, Bert Luimes, heeft Jeroen Geerdink de titel van de vierde Prodarts Europe Road to the Winmau ranking veroverd. Almeloër Geerdink bereikte in 2014 het wereldpodium van de Lakeside via de West Europese ranking maar overleefde de voorronde niet. Maar eenmaal op het wereldpodium gestaan smaakt naar meer en nu probeert Jeroen via de Road to the Winmau opnieuw het wereldpodium te bereiken. In de poulefase gaf Jeroen al een signaal af dat hij die dag in vorm stak.

Alle poulewedstrijden won hij met 5-0 en in de kwartfinale won hij met 5-1 van zijn partner Danielle. in de halve finale had hij echter de handen vol aan Mattheu Ordelman,uit het Gelderse Hengelo, die er een negende en beslissende leg uit wist te slepen maar deze niet verzilveren kon en de partij aan Jeroen moest laten.

In de finale trof hij Bert Luimes uit Hummelo die 3 legs wist af te snoepen in die partij over best of 11 legs. In de negende leg viel het doek voor Bert en waren de titel plus de punten van de vierde ranking voor Jeroen Geerdink.

Helaas moest Harrie ten Holder wegens privé omstandigheden de kwartfinale tegen Bert Luimes afbreken en stapte Bert met een walk over de halve finale binnen. Ook voor Luuk Boeijink, winnaar van de Road to the Winmay 2016  was het zondag niet zijn dag. Luuk strandde in de kwartfinale op Mattheu Ordelman.

Danielle Geerdink als enige dame aanwezig op het vierde ranking toernooi verstevigde haar koppositie want zei pakte de volle punten. Rob Brinkhuis uit het Duitse Elten won de troostfinale.

Uitslagen vanaf de kwartfinale:

 Laatste 8
 
 
 
 
Pos
 Player
 
Player
   score
1
DENNIS SANDERS
HERMAN BOBBINK
5
2
2
BERT LUIMES
HARRIE TEN HOLDER
WO
3
LUUK BOEIJINK
MATTHEU ORDELMAN
2
5
4
JEROEN GEERDINK
DANIELLE GEERDINK
5
1
 
 Halve finale
 
 
 
 
Pos
 Player
 
Player
   score
1
DENNIS SANDERS
BERT LUIMES
1
5
2
MATTHEU ORDELMAN
JEROEN GEERDINK
4
5
 Finale
 
 
 
 
Pos
 Player
 
Player
   score
1
BERT LUIMES
JEROEN GEERDINK
3
6

 

Alle punten zijn weer verwerkt en is er een nieuwe stand deze vind je hier >>>>

error: © Prodarts Europe - the Netherlands