FINDER MASTERS

Hotel Zuiderduin vindt in RTV Noord Holland media partner voor Finder Darts Masters

Vandaag hebben Hotel Zuiderduin en RTV NH feestelijk het contract ondertekend voor een driejarig mediapartnership voor verslaglegging van het internationale Finder Darts Masters toernooi. Daarnaast werd ook het sponsorcontract getekend tussen Hotel Zuiderduin en Finder. Na dit officiële moment speelde de beroemde darter Wesley Harms een demonstratie dartswedstrijd tegen RTV NH Commercieel directeur Ger Welbers en Martin Eijsink, directeur van Finder. Wesley Harms is nr. 1 in de Finder Darts Masters ranking.

Ger Welbers, commercieel directeur RTV NH:  “Voor RTV NH is die driejarige contract de kroon op onze warme relatie met Hotel Zuiderduin. Onze ambitie is om Noord-Hollanders met elkaar en met ons mediabedrijf te verbinden. Dit mediapartnership past in onze visie. Finder Darts Masters is een aantrekkelijk internationaal sportevenement voor een breed publiek. Daar mag RTV NH natuurlijk nooit ontbreken.”

Martin Eijsink, directeur Finder:  “Wij zijn sinds 2008 als sponsor verbonden aan de Zuiderduin Masters, het grootste dartstoernooi van Nederland dat op televisie wordt uitgezonden. Gezien de vele positieve reacties die wij al die jaren van onze klanten en medewerkers ontvangen, hebben wij in overleg met Hotel Zuiderduin besloten om voor de komende 3 edities hoofdsponsor en naamgever van de masters te worden.  Dit sluit perfect aan op de visie en slogan van ons bedrijf: Finder, switch to the future.

Wij zijn er trots op dat in december de eerste editie van de Finder Darts Masters live wordt uitgezonden op RTV Noord-Holland.”

Rith Groot, directeur Hotel Zuiderduin:  ” In 2001 zijn wij in aanraking gekomen met de dartssport. In dat jaar vond voor het eerst een groot dartstoernooi bij ons plaats, toen nog onder de naam Doeland Grand Masters. Dit bleek een prima aanvulling op de evenementen in ons hotel te zijn. Na een aantal jaren is de hoofdsponsor teruggetreden.

In 2007 zijn wij hoofdsponsor geworden en vond de eerste editie van de Zuiderduin Masters plaats. In die periode werd geen darts op televisie uitgezonden, zodoende zijn wij in contact gekomen met RTV Noord-Holland. Het toernooi werd 3 dagen live uitgezonden en voor beide partijen bleek dit een succes te zijn. Inmiddels heeft RTV Noord-Holland het evenement 8 jaar live uitgezonden en de samenwerking is nog steeds zeer succesvol. De komende editie zal dit zijn onder de naam Finder Darts Masters, een nieuwe hoofdsponsor, met ongetwijfeld hetzelfde succes als voorgaande jaren”.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands