FINDER MASTERS

Finder Darts Masters 2016 de grote finale dag update kwartfinale 4

De kaarten zijn geschud en de kwartfinalisten bij de heren, en finalisten bij de dames en jeugd zijn bekend. Deze wedstrijden worden vandaag gespeeld met vanaf 12:00 uur de vier kwartfinales bij de heren en aansluitend de jeugdfinale tussen Justin van Tergouw en Owen Maiden. Deze twee stonden een week geleden ook al tegen over elkaar toen tijdens de Winmau World Masters met Justin  van Tergouw als grote winnaar. Na deze match de halve finales heren en daarna de finale dames tussen Aileen de Graaf en Anastasia Dobromyslova.

Jamie Hughes – Martin Phillips  3-0

Vrij eenvoudig heeft Engelsman Jamie Hughes de halve finale van het toernooi bereikt. Jamie wist in 3 sets ‘good old Welshman’ Martin Phillips te kloppen. Martin kon alleen in de eerste en derde set een leg af snoepen van Hughes die met 3-1, 3-0 en 3-1 nu in de halve finale gaat spelen tegen de Belg Geert De Vos

Wesley Harms – Geert De Vos  2-3

Een glanzende start van Noord Hollander Wesley Harms die de eerste set met 3-1 en in de tweede set na een 2-0 achterstand op Geer De Vos de set alsnog met 3-2 naar zich toetrekt. Maar daarna wint tegenstander Geert De Vos 5 legs op rij ( wint set 3 met 3-0 en komt in set 4 met 2-0 voor )

Wesley maakt nog 1-2 in de derde set maar kan niet voorkomen dat de set met 3-1 naar de Vos gaat en de stand 2-2 in sets wordt. In de vijfde en beslissende set komt na een 1-0 achterstand Geert met 2-1 voor en hij wint uiteindelijk met 3-2 deze laatste set voor een plek in de halve finale

Martin Adams – Glen Durrant  0-3

Glen Durrant speelt in de halve finale tegen Scott Mitchell. Regerend Finder Darts Masters kampioen klopte in 3 sets Martin Adams die zijn kansjes wel kreeg maar ze niet altijd wist te verzilveren.  Slechts 2 legs wist Martin in de hele partij binnen te halen. De eerste set werd met 3-0 door Durrant gewonnen de andere twee met 3-1

Scott Mitchell – Dean Reynolds  3-2

Scott Mitchell heeft de halve finale bereikt in een moeizame partij tegen Welshman Dean Reynolds. In de eerste set liep het gesmeerd voor Scott die met 3-0 het eerste set punt pakte. Maar Dean sloeg met 3-1 terug in set 2 met in de 4de leg een 155 finish voor 3-1. Daarna kwam Scott weer op voorsprong met een 3-1 set overwinning maar het beeld van de wedstrijd was veel gemiste dubbels.

In set 4 mist Mitchell 3 matchdarts en komt Dean terug naar 2-2 in sets. Set vijf wordt dan over de volle vijf legs gespeeld,met Scott steeds op voorsprong en dan in de vijfde leg 101 uitgooit voor de partij

Hieronder de wedstrijden van de kwartfinales heren en finale jeugd en dames.