WDF/BDO

Dutch Open verhuist naar Assen

bonte-wever_01De voorbereidingen voor de 36e editie van de Dutch Open Darts zijn in volle gang. De aankomende editie van het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa zal van 31 januari tot en met 2 februari 2014 in hét sport- en evenementencentrum van het noorden plaatsvinden; De Bonte Wever Assen. De Nederlandse Darts Bond is erg blij met de overstap van Veldhoven naar De Bonte Wever. “Het is ontzettend belangrijk nieuwe mogelijkheden te blijven verkennen voor dit prachtige evenement. De Bonte Wever heeft naast voldoende ruimte en goede hotelmogelijkheden ook nog eens een zeer gezellige inrichting en een sfeer die past bij dit evenement. Juist deze sfeer speelt een ontzettend belangrijke rol in de keuze voor een dartslocatie” zegt Niels de Ruiter, toernooi directeur van de Dutch Open Darts.“

De NDB ziet in De Bonte Wever een professionele locatiepartner met veel ervaring. “Mede dankzij het veelzijdige aanbod aan faciliteiten binnen De Bonte Wever kan onze Dutch Open Darts ook in de toekomst op grootse wijze georganiseerd worden,” aldus Sijmon Timmers, voorzitter van de NDB. De Bonte Wever in Assen is een prachtige locatie en is verrassend compleet met een unieke 4-sterren hotelaccommodatie, een mooi aangeklede evenementenhal, een overdekte caféstraat met verschillende soorten pubs en cafés, diverse restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs en nog veel meer…

“Wij zijn erg blij met de komst van de Dutch Open Darts naar Assen. Een toernooi met een geweldige uitstraling en sfeer die erg goed past bij ons bedrijf. Wij zullen er zeker alles aan doen om alle gasten een geweldig evenement te laten beleven op onze locatie” verzekert directeur Christa de Ruiter. Ervaring hebben we hier zeker mee. ”Ieder jaar organiseren wij een aantal grote sportevenementen, zoals het WK Latin en Ballroom dansen, het WK Touwtrekken en het WK IJsspeedway. De Dutch Open Darts is in dit rijtje een perfecte toevoeging aan onze evenementenagenda”.

Het is vanaf vandaag al mogelijk om een hotelkamer te reserveren bij De Bonte Wever of bij één van de hotels in de buurt. Ook ligt er een vakantiepark op korte afstand van de toernooilocatie! De NDB heeft voor alle darters speciale prijsafspraken gemaakt. Hierbij een overzicht van de verschillende overnachtingsmogelijkheden.

Hotel:
– www.debontewever.nl/dutchopendarts
www.hoteldejonge.nl
www.hotelassen.nl

Vakantiepark:
www.witterzomer.nl/dutchopendarts
Houd de website van de Dutch Open Darts (www.dutchopendarts.nl) goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Via deze website zal vanzelf gecommuniceerd worden wanneer de inschrijving voor de Dutch Open Darts 2014 open gaat. Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter (www.twitter.com/DOdarts) en op Facebook (www.facebook.com/DutchOpenDarts).

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands