OVERIG NIEUWS

Bobby Biemans claimt 6de speeldag Oranjebar Super Ranking

biemans_oranjeVoor de  6e kwalificatie avond van de Oranjebar Super Ranking in Mariahout hadden zich 16 deelnemer aangemeld. De avond begon met een afwisselend schema voor de spelers die nu eens een wedstrijd speelden en dan eens op het terras van een verfrissing genoten. Het goede Brabantse dartleven kwam gedurende de groepsfase volledig tot bloei. Zoals altijd bleven na de groepsfase acht spelers over die de strijd voort moesten zetten. Deze week bestond de groep uit 7 heren (Davy van der Zande, Nico Thissen, Andre Steenbakker, Bobby Biemans, Gert-Jan Wijse, Hermie van Orsouw en Dennis Klamer) en 1 dame (Anneke Kuijten) en hieruit kwamen de finalisten van afgelopen week Nico en Davy als winnaar uit de bus gevolgd door Dennis en Hermie.

De halve finales bestonden uit een spannende pot tussen Dennis Klamer en Nico Thissen die eindigde in een 3-4 overwinning voor Nico die hiermee voor de tweede keer op rij de finale bereikte waarna een zeer sterk spelende Bobby Biemans de vloer aanveegde met Hermie van Orsouw en zich met een 4-1 overwinning plaatse voor de finale. Nico, gesterkt door zijn overwinning van afgelopen week, zag de finalewedstrijd tegen Bobby met vertrouwen tegemoet maar kwam bedrogen uit. Leg na leg gaf Bobby dartles en met 4 maximum scores, een 160 finish en een 5-0 overwinning op Nico in de finale was de man uit Gemert terecht de ster van de avond.

Uitslag van speeldag 6:

1. Bobby Biemans

2. Nico Thissen

3. Hermie van Orsouw en Dennis Klamer.

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 20 augustus 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands