WDF/BDO

Bij Prodarts Europe 10 dagen kans op twee gratis passe partouts voor de Zuiderduin Masters

Altijd al eens alle dagen van de Zuiderduin Masters mee willen maken? Prodarts Europe biedt je nu deze kans. In samenwerking met de Zuiderduin Masters organisatie starten we morgen iedere dag  met een leuke kwis met als hoofdprijs tweemaal een passe partout voor de Zuiderduin Masters die van 7 tot en met 9 december plaatsvindt in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Iedere dag krijgen de deelnemers de opgave uit te vinden wat er niet thuis hoort op de foto die we op deze site zullen plaatsen. Als je de oplossing denkt te weten stuur dan een mail met jouw oplossing naar de redactie van Prodarts Europe. Aan het eind van de dag trekken we dan een winnaar  die de twee pass partouts gewonnen heeft en publiceren de naam van de winnaar op de website.

In de mail met de oplossing moet vermeld worden je naam, adres postcode en woonplaats, telefoonnummer  plus leeftijd. Dit laatste omdat vanwege voorschriften kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene worden toegelaten. Via de redactie van Prodarts Europe krijgt de winnaar dan te horen hoe hij of zij de twee gewonnen passe partouts kan gaan ophalen. Per e-mail adres is 1 inzending mogelijk. De actie loopt vanaf woensdag 28 november 2012 tot en met vrijdag 7 december 2012 15:00 uur 

Geen prijs gewonnen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om zelf kaarten of een passe partout te bestellen via de website van de Zuiderduin Masters want je mag het enige wereldtop dartstoernooi dat Nederland nog heeft toch niet zo maar aan je voorbij laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands