OVERIG NIEUWS

Benito van de Pas zet weer orde op zaken

bvdpas_03Met slechts 10 deelnemers  werd in de Oranjebar te mariahout de 10e speeldag van de OSR-7 gespeeld. De deelnemers werden in 2 groepen verdeeld om via een Round Robbin systeem te bepalen welke speler er zou afvallen voor de kwartfinales. Het waren Paul Tesser en Wesley van Hout die deze avond als eerste werden uitgeschakeld in het toernooi. De acht overgebleven spelers waren deze keer aan elkaar gewaagd gezien het feit dat alle vier de kwartfinale wedstrijden een 4-3 uitslag kenden. Davy van der Zande, Abdil Loubane, Andre Steenbakkers en Peter van den Broek grepen allen net naast de winst en konden hun tegenstanders slechts feliciteren met de winst.

De halve finales werden gespeeld tussen drie spelers uitkomend voor de PDC en een BDO vertegenwoordiger. De eerste halve finale ging tussen Jerry Hendriks en Roy Leenders waarbij Jerry tot het uiterste moest gaan om Roy van het lijf te houden. Met een nipte 4-3 overwinning wist Jerry zich bij zijn eerste OSR deelname te plaatsen voor de finale. De tweede halve finale werd gespeeld tussen twee oude bekenden. Gino Vos moest het voor de zoveelste keer opnemen tegen Benito van de Pas en zoals zo vaak was het weer een genot om deze twee jeugdige darters tegen elkaar te zien spelen. De winst in deze partij ging naar Benito die met 4-2 vanavond te sterk was voor Gino.
In de finale bleek al snel dat beide mannen er zin in hadden. Zowel Jerry Hendriks als Benito van de Pas wisten keer op keer hun eigen legs te winnen totdat er uiteindelijk 5-4 op het scorebord stond, in het voordeel van Benito die hiermee zijn zesde overwinning in deze reeks wist te boeken.
Uitslag van speeldag 10:

1. Benito van de Pas

2. Jerry Hendriks

3. Roy Leenders en

4. Gino Vos.

De volgende Oranjebar Super Ranking 7 wordt gespeeld op WOENSDAG 19 juni 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

error: © Prodarts Europe - the Netherlands