OVERIG NIEUWS

Dinsdag 1 oktober finaledag Oranjebar Super Ranking 8

finoranjebarMaar liefst 45 spelers hebben aan de plaatsingstoernooien voor de Oranjebar Super Ranking deelgenomen en  hard gestreden om de finaleplaatsen te bereiken. De beste 16 van de rankinglijst die minimaal vier maal een kwalificatie avond hebben bezocht mogen aanstaande dinsdag 1 oktober een poging ondernemen om een zo groot mogelijke geldprijs te verdienen in het goed gedoteerde finale toernooi. Vanwege zijn interland verplichting aan de WDF World Cup in  St. John’s, Newfoundland moet Benito van de Pas verstek laten gaan. Zijn plaats wordt ingenomen door Davey van den Broek die zo op het laatste nippertje toch verzekerd is van deelname.

De volledige lijst van gekwalificeerde spelers is:

Andre Steenbakker Davey van den Broek
Bobby Biemans Dennis Klamer
Hermie van Orsouw Davy van der Zande
Nico Thissen Peter van den Broek
Oswin Streeden Anneke Kuijten
Ted Ebbers Sjoerd Winkelmolen
Tom Blok Gabrielle Kweens
Walter van Esch Stefan Deisterbloem

De bovenste drie spelers van de rankinglijst hebben al een geldprijs ontvangen. Hermie van Orsouw, die deze keer als eerste eindigde heeft met € 100,= als beloning voor dat behaalde resultaat vast een voorproefje kreeg op het prijzengeld in de finaledag.

Ook begint het bij de dames door te dringen dat de Oranjebar Super Ranking een ideale gelegenheid is om te trainen. Gezien het niveau van de mannelijke tegenstanders leren ze zo hun eigen spel te verbeteren. Het resultaat is dat deze finaledag 2 dames, Anneke Kuijten en Gabrielle Kweens,  geplaatst zijn. Hetzelfde geldt voor darters waarvan gezegd wordt dat ze het niveau niet aan zouden kunnen; als je maar doorzet dan komt het resultaat vanzelf wat ondermeer wordt bewezen door Ted Ebbers en Tom Blok die zich ook bij de beste 16 wisten te voegen.

De Oranjebar Super Ranking is dus aantrekkelijk voor ALLE dartspelers, dus reden genoeg om eens een keer mee te doen.
De eerste van 12 kwalificatie avonden voor de Oranjebar Super Ranking 9 is op 08 oktober. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands