PDC

Barney wint met oude set darts van the Rocket

Op donderdagavond, de eerste dag van het PDC Cash Converters Players Championship heeft Raymond van Barneveld op indrukwekkende wijze gewonnen van the Rocket, Ronnie Baxter. Raymond, had voor de verandering weer eens een andere set darts had opgepakt. Dit keer speelde hij met de set darts waarmee hij ooit in 2007 het World Championship gewonnen had en daarmee beleefde hij ook de tijden van weleer. Hij scoorde onder andere 8 keer een 180 en was door Baxter niet te stoppen.

Baxter strafte in de vijfde leg het missen van de dubbel door Raymond af en nam een 3-2 voorsprong. Hij kreeg echter lik om stuk in de leg erop waardoor de stand weer gelijk werd. Vanaf dat moment was Raymond niet meer te stoppen en won nog eens 3 legs op rij voor een 6-3 overwinning. Raymond treft nu in de volgende ronde Scott Rand die Jamie Caven wist te kloppen.

Verrassend was ook de 6-0 nederlaag van John Part. Wayne Jones strafte de vele missers van de ex wereldkampioen af met een ‘white wash’. Hieronder alle uitslagen van de eerste speelavond.